McDonnell Douglas betaler erstatning for hovsa-missil

0
Illustration. Billedet har ikke noget at gøre med Peder Skram eller hovsa-missilet. Foto: Bill Oxford / Unsplash
REKLAMA

Husker du Hovsa-missilet, som var et Harpoon-missil der utilsigtet blev affyret af Fregatten Peder Skram i retning mod København? Se fjerde og sidste afsnit af dokumentaren, om skibet og missilet, der satte Danmarks sikkerhed over styr

Hemmelige dokumenter dukker op og sår tvivl om orlogskaptajn H.G. Olsens skyld og ansvar. Sagen begynder at smuldre. Ingen vil tage skylden på sig. Hverken den amerikanske våbenfabrikant eller de ansvarlige i Søværnet, som har undladt at videregive vigtige informationer omkring sikkerheden af missilsystemet. Meget er usikkert, men ét er sikkert og vist: Der skal placeres et ansvar.

Se episode 4 af DR’s dokumentarserie om Henning og Dødsmissilet på linket her

Hvis du ikke fik set de tre foregående afsnit, så kan du her se episode1, episode 2 og episode 3 i serien om Hovsa-missilet.

(Visited 68 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here