Stor tilfredshed med maritimt iværksætterprogram

  0
  Allan Hejslet, project manager, Maritime Stars, Marlog. Foto: Stefan Holmager Larsen
  REKLAMA

  Fredag blev det langt om længe offentliggjort, hvilke fem virksomheder, der slap igennem nåleøjet ved Maritime Stars’ pitcharrangement torsdag, og hos Marlog, der på tredje år driver Maritime Stars, er der stor tilfredshed med det stærke kandidatfelt forud for årets udvælgelse.

  ”Vi havde i år ikke færre end 44 kandidater til vores program fra iværksættere landet rundt. Vi har nu fundet de mest innovative profiler, som vi glæder os til at arbejde med. Vi glæder os især over at kunne introducere iværksætterne til vores mange stærke fyrtårnsvirksomheder, som nu tæller 24 gode samarbejdspartnere i programmet. Det er vi stolte af, og det giver vores deltagende iværksættervirksomheder optimale muligheder for at få den bedst tænkelige sparring i forløbet”, siger Allan Hejslet, der er projektleder i Marlog og har det daglige ansvar for programmet i en pressemeddelelse.

  Og branchen efterspørger innovation. Ideen med et sektorspecifikt acceleratorprogram og håndholdt matchmaking med fyrtårnsvirksomheder kom oprindeligt fra nogle af de store rederier i branchen – et behov som Marlog rykkede på og følgelig udviklede Maritime Stars programmet på grundlag af.

  ”Danmark er en stolt maritim nation og Det Blå Danmark spiller en vigtig rolle for både erhvervsliv og samfund. Derfor er det vigtigt, at vi med et initiativ som dette hjælper branchen til at forny sig og blive mere innovativ. Og netop samarbejdet mellem stærke etablerede fyrtårnsvirksomheder og de nye iværksættervirksomheder håber vi på kan tilføre branchen nogle nye unikke løsninger”, siger Mikkel Hansen, administrerende direktør i Marlog.

  Du kan se hele listen over de fem virksomheder, der sikrede sig adgang til programmet, her

  (Visited 180 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here