Mærsk-center sikrer sig ny videnspartner

0
Lederen af forskningscenteret, Bo Cerup-Simonsen. Foto Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping.
REKLAMA

Environmental Defense Fund (EDF) tilslutter sig Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping som videnspartner. Det skriver centret i en pressemeddelelse.

Fredag formaliserede Environmental Defense Fund og Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping deres samarbejde ved at underskrive en partnerskabsaftale. Med aftalen bliver EDF en officiel partner for centret og forpligter sig til et langsigtet strategisk samarbejde om reduktion af emissioner fra skibsfarten.

Samarbejdet vil centrere sig omkring udviklingen af ​​en overgangsstrategi inden for branchen, ligesom  de skal hjælpes med en kortlægning af den strategiske vej til CO2-neutral-skibsfart i 2050 og den omfattende politiske ramme, der er nødvendig for, at skibsfarten kan nå og overstige dets langsigtede mål.

Derudover vil samarbejdet også omfatte aktiviteter om bæredygtighedsvurdering og livscyklusanalyser af fremtidige brændstoffer og teknologier samt deres virkningspotentiale og potentielle begrænsninger.

“Environmental Defense Fund kommer med mere end 50 års erfaring og banebrydende arbejde for et sikrere og sundere miljø. Med dyb involvering og indsigt på tværs af sektorer vil EDF tilføje et bredt samfundsperspektiv, som vil være af afgørende betydning for udviklingen af ​​en bæredygtig overgangsstrategi for den maritime industri. Vi ser meget frem til samarbejdet!” siger Bo Cerup-Simonsen, administrerende direktør Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping.

(Visited 66 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here