Maritime Stars: Her er de fem stjerneskud

  0
  Anders Mikkelsen, Administrerende Direktør og Henrik Harkes, Sales Director & Partner fra HARCO Heavy Lifting. Foto Stefan Holmager Larsen
  REKLAMA

  Undervands inspektion robotter, intelligente projektører og preventive maintenance. Det er blot nogle af de nye, innovative løsninger, som deltagerne præsenterede ved dette års finale i Maritime Stars.

  24 fyrtårnsvirksomheder – heriblandt de nye deltagere i programmet Blue Water Shipping, FAYARD, Green Instruments, Lindab Marine, ME Production og Stena Line stod for udvælgelsen af dette års fem deltagere.

  Og i en pressemeddelelse fra Marlog er det nu offentliggjort, at valget er faldet på følgende fem start ups:

  Blue Atlas Robotics fra Odense som har udviklet undervands inspektion robotter med autonom navigation, der sikrer højkvalitets visuel inspektionsdata

  DanCompliance fra Herlev som hjælper virksomheder nemt og hurtigt med at holde sig opdateret på maritim lovgivning og regler – bl.a. via en nyudviklet webportal

  – Harco Heavy Lifting fra Esbjerg der har udviklet og leverer bæredygtige turn-key ydelser til optimering af drift og vedligehold af vindmøller.

  – Hexastate fra Aalborg der hjælper produktionsvirksomheder med at undgå dyre nedbrud og opnå digitalisering af vedligehold igennem kunstig intelligens algoritmer, der forudsiger, hvornår maskiner går i stykker.

  Searchmaster fra Esbjerg som har udviklet en intelligent og stabiliseret projektør, som forbedrer arbejdet til søs ved at frigøre personel og med den indbyggede ”mand over bord funktion” øger sikkerheden markant.

  De fem nye stjerner skal i de kommende år gennem et forløb med sparring, vejledning og strategi sammen med en forretningsudvikler og de 24 fyrtårnsvirksomheder. Et forløb der har været stor konkurrence om at blive en del af.

  (Visited 244 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here