Hurtigruten forbedrede sig med 1 mia. nkr

  0
  REKLAMA

  “Tallene er gode. Vi er godt tilfredse. Det er et skridt på den rejse, vi har påbegyndt,” siger koncernchef Daniel Skjeldam til det norske medie Dagens Næringsliv om 2018 regnskabet.

  Bag det imponerende overskud gemmer der sig dog et skatteaktiv på 400 mio. nkr. Resultatet før skat er således 54 mio. nkr.

  Rederiet beretter, at der i 2018 var fremgang i alle segmenter. De konsoliderede driftsindtægter blev øget med ti pct. til 5,43 mia. nkr. og Hurtigruten investerede 1,34 mia. nrk. i bygningen af nye skibe og vedligehold og moderniseringer af de eksisterende.

  “Jeg er glad for, at vi får gode resultater samtidig med at vi investerer meget i fremtidig vækst og modernisering af skibe. Vi har meget, vi skal nå. Vi skal bygge flere skibe. Vores langsigtede planer er et selskab, der er væsentligt større end i dag,” siger direktøren til Dagens Næringsliv.

  Redaktionen

  (Visited 9 times, 1 visits today)