EU-kommissærer fodres med blå prioriteter

  0
  REKLAMA

  Formand Jacob Meldgaard og adm. dir i Danske Rederier, Anne H. Steffensen tager i mod, når de to EU-kommissærer gæster Amaliegade kort tid inden den siddende kommission bliver afløst af en ny.

  ”Vi er glade for, at de to stærke kommissærer tager sig tid til at lægge vejen forbi for at diskutere, de udfordringer og muligheder som dansk og europæisk søfart står foran i de kommende år,” siger Anne H. Steffensen, Adm. direktør i Danske Rederier, der har mange ting at vende med de to kommissærer.

  ”Først og fremmest, så er det vigtigt for os, at kommissærerne forstår vigtigheden af at øge bevillingerne til forskning og udvikling af en mere bæredygtig skibsfart. Det er en bunden opgave at finde frem til det CO2-neutrale skib, og der så vi gerne, at EU-kommissionen gik endnu mere ambitiøst til værks,” siger Anne H. Steffensen.

  ”Dernæst, så bekymrer det rekordhøje antal handelsbarrierer, som EU-kommissionen for nyligt har identificeret i sin årlige rapport, os i Danske Rederier dybt. Og selvom vi anerkender og værdsætter EU-Kommissionens indsats for at opretholde frihandel, så kunne EU måske bruge sine repræsentationer endnu mere aktivt, end de gør i dag,” siger Anne H. Steffensen.

  Kilde: Danske Rederier

  (Visited 6 times, 1 visits today)