Én anholdt: Russiske sømænd jagtede drenge i Frederikshavn

  0
  Arkivfoto: Rigspolitiet
  REKLAMA

  En gruppe drenge blev lørdag aften antastet af to russiske sømænd ved supermarkedet Rema 1000 ved Frederikshavn Trafikterminal. Flere af drengene flygtede ned på havnen, fordi de følte sig truet af de to russere.

  To russiske sømænd skabte lørdag problemer på havnen i Frederikshavn, efter de angiveligt generede en gruppe drenge foran supermarkedet Rema 1000 ved Frederikshavn Trafikterminal. Det skriver flere personer i facebookgruppen ”Forældregruppen-Frederikshavn”.

  Mødet med de russiske sømænd fik flere af drengene til at flygte ned på havnen, hvor de fik kontakt med en vagt og ringede til deres forældre. Herefter gik drengene tilbage mod supermarkedet, hvor russerne dog nok engang optog forfølgelsen.

  Det opfattede havnevagten, der satte i sprint og fik han fat i den ene sømand og tilbageholdt ham indtil politiet ankom til stedet. Ifølge opslaget på facebook virkede begge sømænd påvirkede af stoffer.

  Nordjyllands Politi bekræfter, at de lørdag klokken 21.48 anholdt en 33-årig russer på Andelskajen i Frederikshavn, tæt på Frederikshavn Trafikterminal. Russeren udviste ifølge politiet aggressiv adfærd i forbindelse med anholdelsen, hvorfor han overnattede i detentionen.

  Søndag formiddag fik han atter lov til at tage tilbage på skibet, men er nu blevet sigtet for overtrædelse af ordenbekendtgørelsen samt for at modsætte sig anholdelse.

  I facebookgruppen bemærkes det, at det russiske skib fortsat ligger ved Andelskajen, tæt på Kattegat Silo.

  (Visited 449 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here