Dansk værft gør klar til stort rykind

  0
  Roar Falkenberg tiltræder 1. maj stillingen som uddannelses- og markedsdirektør på Syddansk Erhvervsskole i Odense. Foto: Bjørg Dalheim / Søby Værft
  REKLAMA

  Søby Værft har fyldte ordrebøger og søger derfor nu hele 10 nye medarbejdere foruden en ny direktør. Det skriver fyens.dk.

  Efter et hårdt 2020 med coronanedlukning og afskedigelser af ni ansatte har 2021 indtil nu vist sig fra sin bedste side med fyldte ordrebøger til Søby Værft, og derfor er der nu atter bud efter arbejdskraft på Ærø-værftet. Faktisk søger de hele 10 nye medarbejdere foruden en ny direktør, der skal tage over, når den nuværende chef Roar Falkenberg 1. maj fratræder sin stilling.

  “Sidste år startede vi med at have et af de bedste år, vi har haft i mange år. Så blev vi slået tilbage af corona, så meget blev udsat, men nu er vi i gang igen,” siger Roar Falkenberg og fortsætter;

  “Det går bedre nu, og det er også derfor, vi ansætter folk. Nogle af dem, vi opsagde, er tilbage, mens andre har fundet noget andet.”

  Søby Værft har allerede ansat en projektleder men mangler derudover blandt andet en kranfører og fem skibsmontører, ligesom der til sommer også ventes at blive plads til en halv håndfuld nye lærlinge.

  Værftets nye direktør er endnu ikke fundet, men i mellemtiden vil bestyrelsesformand Søren Andersen fungere som konstitueret direktør.

  (Visited 98 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here