Rederi udsætter sejlads endnu en gang

  0
  Arkivfoto: Bornholmslinjen.
  REKLAMA

  Bornholmslinjen begynder tidligst at sejle på ruten mellem Rønne og tyske Sassnitz fra den 22. april. – men kun hvis de nuværende restriktioner bliver lempet. Det skriver TV2 Bornholm.

  Det er de gældende indrejserestriktioner i Danmark, der er skyld i endnu en udskydelse af rutens genåbning, for de nuværende regler om skærpede indrejse over den dansk-tyske grænse, der er blevet forlænges til og med den 20. april 2021.

  Samtidig har smittesituationen i Tyskland fået Bundesregeringen til at forlænge nedlukningen i Tyskland til og med den 18. april, hvorfor det altså ikke bliver muligt at sejle tyske turister til Bornholm før efter den 20. april.

  Bornholmslinjen oplyser til tv-stationen, at det derfor er blevet besluttet at aflyse yderligere afgange på Rønne-Sassnitz-ruten – foreløbigt til og med tirsdag den 20. april 2021. Skulle rejserestriktionerne ændres efter denne dato, vil første sejlads kunne gennemføres den 22. april.

  (Visited 170 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here