Millionær-krydstogt udsolgt på få timer

  0
  Silver Shadow. PR-foto: Silversea
  REKLAMA

  Royal Caribbean skrev historie, da et fem måneder langt luksus-krydstogt for ”velhavende, sofistikerede rejsende” blev udsolgt på få timer. Det skriver News.com.

  Selvom billetpriserne rangerede fra ”blot” 470.000 kroner for de billigste til svimlende 1.750.000 kroner for de dyreste (per person naturligvis), så oplevede krydstogtrederiet Royal Caribbean den hurtigst sælgende tur i selskabets historie.

  I løbet af få timer kunne Silversea, der ejers af Royal Caribbean og står som arrangør på millionær-turen, nemlig melde alt udsolgt blandt de 388 gæster, der er plads til ombord på skidet Silver Shadow, som det nyrenoverede skib hedder.

  Krydstogtskibet skal  efter planen stævne ud den 10. januar 2023 på en fem måneder lang rejse, der skal tage de gæstende millionærer med på rundtur på klodens sydlige halvkugle fra Sydney i Australien til Fort Lauderdale i Florida.

  Undervejs gøres der stop i 66 havne fordelt på 34 lande og fem kontinenter – her i blandt destinationer som Tasmanien, New Zealand, Mikronesien, Filippinerne, Bangkok, Myanmar, Sri Lanka, Maldiverne, Seychellerne, Sydafrika, Madagaskar, Zanzibar, Namibia, Angola, Ghana, Brasilien og Caribien.

  (Visited 255 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here