Israelsk containerskib ramt af iransk missil

  0
  Arkivfoto: Taylor Brandon / Unsplash
  REKLAMA

  Det israelsk ejede containerskib Lori er blevet ramt af et missilangreb ud for Omans kyst, siger israelske forsvarskilder ifølge Maritime Executive.

  Containerskibet var på vej fra Tanzania til Indien og befandt sig cirka 652 kilometer ud for kysten af Oman, da det blev ramt af et missil. Ifølge israelerne blev missilet skudt afsted af iranske styrker, som igennem længere tid har været har været konfliktsøgende.

  Så sent som i slutningen af februar beskyldte Israel iranere for at have placeret magnetiske miner på begge sider af det israelsk-ejede transportskib Helios Ray, der sprang to huller i skroget. Også ved denne lejlighed afviste Iran at stå bag.

  Ifølge amerikanske efterretningskilder så har også Israel stået bag angreb målrettet iranske tankskibe, men begge landene afviser af stå bag missilsprængninger, ligesom Iran også i dette tilfælde nægter at have noget at gøre med angrebet.

  Ifølge det israelske medie Ynet resulterede missilangrebet ikke i alvorlige skader på containerskibet, ligesom der heller ikke er meldinger om tilskadekomne. Derfor kunne skibet hurtigt genoptage sejladsen efter angrebet.

  (Visited 217 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here