Ny direkte forbindelse mellem Kina og Europa

  0
  Image: Peel Ports.
  REKLAMA

  Det britiske shippingrederi, DKT Allseas, vil fra april åbne for sejlads med containerskibe mellem de kinesiske byer Shanghai og Ningbo til Liverpool. Det oplyser operatøren af Port of Liverpool, Peel Ports.

  DKT Allseas, der er en del af Allseas Global Logistics, vil fra den 4. april starte en direkte forbindelse mellem Kina og den britiske havneby Liverpool. Det sker for at imødekomme en stigende efterspørgsel på godstransport imellem de to lande.

  “Denne service, der er under vores eget direkte charter, er affødt af nødvendighed og frustration over det aktuelle udbud og efterspørgsel. Ved at tage en progressiv tilgang kan vi tilbyde en garanteret service uden afvigelse eller yderligere havneanløb fra Shanghai og Ningbo til Liverpool til en fornuftig pris,” siger administrerende direktør Allseas Global Logistics, Darren Wright.

  Forbindelsen har en 28-dages transittid, og skibene vil være i feederstørrelse, og første afgang vil altså afgå fra Liverpool den 4. april. Herefter vil yderligere to sejladser afgå den 22. og 25. april.

  (Visited 47 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here