Molslinjen får millioner af Transportministeriet

  0
  Povl Anker. Arkivfoto: Bornholmslinjen
  REKLAMA

  Transportministeriet dækker de ekstraomkostninger, som Molslinjen har haft med dobbeltsejladser mellem Rønne og Køge under coronanedlukningen. Det oplyser ministeriet.

  Efter ønske fra Kontaktrådet aftalte Transportministeriet med Molslinjen, at færgen Povl Anker sejlede en daglig dobbelttur mellem Rønne og Køge fra den 23. til den 31. januar i år, hvor turister ikke kunne rejse via Sverige.

  De ekstra sejladser har kostet rederiet samlet 2,3 millioner kroner – penge, som de altså nu får godtgjort af transportministeriet, således at ekstraregningen ikke skal påvirke Molslinjens sejlplaner.

  ”Corona har ramt hele landet, og på Bornholm har der været nogle særlige udfordringer ikke mindst på grund af den svenske grænselukning. Derfor er det også rigtig godt, at både Thomas Thors som borgmester (på Bornholm red.) og formand for Kontaktrådet og Molslinjen har været hurtige til at finde løsninger. Heldigvis lykkedes det hurtigt at få åbnet for transit,” siger transportminister Benny Engelbrecht til ministeriets hjemmeside.

  (Visited 256 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here