Molslinjen ærgrer sig over manglende busforbindelse på Aarhus Havn

  0
  Arkivfoto: Molslinjen.
  REKLAMA

  Der er fem kilometer på gåben fra Park Alle i centrum af Aarhus til Østhavnen, hvor den nye terminal ligger, og derfor har Molslinjen forsøgt at overtale Aarhus Kommune til at etablere en bybuslinje, så gående passagerer ikke skal vandre en time for at komme med færgen. Men det har indtil videre forgæves, og det ærgrer færgeselskabet, hvis medarbejdere også kunne have gavn af busruten. Det skriver Jyllands-Posten.

  Ifølge Molslinjen er der 60.000, der årligt køber billet som gående passager, men en del af disse er cyklister, mens andre bliver kørt til færgen og sat af. Og det er en af grundene til, at Aarhus Kommune ikke mener, at der er grundlag for at etablere en bybusrute til havnen – heller ikke selvom både Molslinjen, borgere og Aarhus Havn har appelleret til kommunen.

  – Grundlæggende mener vi ikke, at der er et tilstrækkeligt passagergrundlag til at kunne have en bybuslinje kørende. Så skal der i givet fald sættes penge af til det, eller også skal der skæres i bybustrafikken et andet sted. Vi skal jo sørge for, at ressourcerne anvendes der, hvor der er flest mennesker at køre rundt med, siger chefkonsulent i Kollektiv Trafik, siger Rigmor Korsgaard.

  (Visited 16 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here