Forbudt at fiske i nyt marinereservat

0
REKLAMA

Det bliver forbudt for alle andre end de lokale at fiske i et 687.000 kvadratkilometer stort marinereservat i Atlanterhavet. Det har regeringen på ø-gruppen Tristan da Cunha bestemt.

Den lokale regering på ø-gruppen Tristan da Cunha i Atlanterhavet har besluttet at deklarere et havstykke på 687.000 kvadratkilometer som nyt marinereservat. Det skriver Sky News ifølge BT. I praksis betyder det, at fiskeri og andre aktiviteter, der kan være med til at devaluere området, bliver forbudt.

Det bliver dog tilladt for de lokale at fiske i et afgrænset område på 10 procent af reservatet. Beslutningen er truffet, fordi regeringen ønsker at beskytte dyrefamilier som sæler, hvaler, hajer og pingviner, der lever i området, der bliver det fjerdestørste af sin slags i verden.

– Det bliver kronen på britisk havbeskyttelse, siger Beccy Speight, der er formand for Royal Society for the Protection of Birds, om det nye reservat.

(Visited 7 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here