Forening melder belgiske fiskere for ulovligt fiskeri

0
REKLAMA

Foreningen Levende Hav har meldt 10 belgiske trawlere til Fiskerikontrollen for brug af ulovlig trawl.

Foreningen Levende Hav har meldt 10 belgiske trawlere til Fiskerikontrollen for brug af ulovlig trawl.

Miljøorganisationen Levende Hav har tidligere været ude med riven efter hollandske og belgiske fiskere for at ødelægge havbunden i Thyborøn. Nu er foreningen gået skridtet videre og har meldt 10 belgiske fiskere for brug af ulovlig trawl. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

I tre uger har Levende Hav fulgt de 10 fiskere til havs og forsøgt at dokumentere, at de benytter trawl, der gør det nødvendigt at smide store mængder undermålsfisk ud. Den dokumentation mener Levende Hav nu at have. Ifølge organisationen har fiskerne kun liv at benytte den type trawl i den sydlige del af Nordsøen, men fiskerne også benytter dem i den nordlige del.

Levende Hav har derfor meldt de 10 fiskere til Fiskerikontrollen og opfordret til at holde særlig øje og “mandsopdække deres fiskeri”, som foreningen udtrykker det.

(Visited 1 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here