Nyt Mærsk-center har direktionen klar

0
Mærsk container. Foto: Mærsk.
REKLAMA

Mads Peter Zacho bliver chef for Industry Transition i det nye Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping. Otte personer er udpeget til direktion.

Som man tidligere har kunnet læse på disse sider, har Mærsk Mc-Kinney Møller Center for Zero Carbon Shipping allerede fundet sin bestyrelse, og nu er direktionen i centeret også på plads. I alt otte personer – fire mænd og fire kvinder – er blevet udpeget. En af dem er tidligere øverstkommanderende i J. Lauritzen A/S, Mads Peter Zacho. Det oplyser centeret i en pressemeddelelse.

– Den rejse, vi er ved at begynde, vil ikke være let. Det handler om systemforståelse, samarbejde på tværs af økosystemer og konkrete resultater. Vi har brug for en tværfaglig besætning, som er repræsentativ for de værdier, den tankegang og det lederskab, det kræve at hjælpe med at fremskynde rejsen mod nul kulstofforsendelse. Alt dette får vi fra vores ledelsesteam. De deler også visionen og værdierne for centreret og medbring stor erfaring. Jeg ser virkelig frem til vores samarbejde, siger Bo  Cerup-Simonsen, der er administrerende direktør i centeret.

De otte medlemmer af direktionen er:

Emma Mazhari, Head of Partnerships, Funding and Commercialization.
Anne Mette Traberg, Head of People and Culture.
Sidsel Bromose, CFO.
Anne Katrine Bjerregaard, Head of Center Ramp-up.
Søren Skovgård Møller, Head of Program Management.
Torben Nørgaard, Head of Energy and Fuels.
Claus W. Graugaard, Head of On-board Vessel Solutions.
Mads Peter Zacho, Head of Industri Transition

(Visited 26 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here