Maersk Viking skal bore i Brunei

  0
  Foto: Maersk Drilling.
  REKLAMA

  Maersk Drilling har lavet en aftale med Brunei Shell Petroleum Company om at bore mindst en brønd i Brunei ud fra Darussalam i 2021

  En kontrakt til en værdi på knap 57 millioner kroner. Det er, hvad Maersk Drilling har sikret sig i Brunei, hvor selskabet er blevet hyret af Brunei Shell Petroleum Company (BSP) til i første omgang at bore en brønd med option på en mere. Dermed er det ikke kun Maersk Convincer, der borer i området. Opgaven ventes at begynde i marts 2021 og tage omkring 35 dage. Det skriver Maersk Drilling i en pressemeddelelse.

  – Vi er glade for at få denne mulighed for at føje yderligere til vores gode forhold til BSP. Vores jack-up rig Maersk Convincer har drevet offshore Brunei Darussalam i flere år nu, og vores præstationer er blevet anerkendt af Shell med kåringer som årets jack-up i både 2018 og 2019. Jeg er sikker på, at Maersk Viking med alle sine kapaciteter i kombination med vores fantastiske besætning vil tilføje endnu mere værdi til vores stærke samarbejde med BSP, siger Morten Kelstrup, COO, Maersk Drilling.

  Maersk Viking er et højspecificeret boreskib, der blev leveret i 2013. Det ligger i øjeblikket i venteposition i Johor i Malaysia efter at have afsluttet en boreopgave i Bengalbugten tidligere på året.

  (Visited 6 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here