Scorpio fortsætter i rødt i 3. kvartal

  0
  REKLAMA

  Omsætningen i Scorpio Tankers voksede med 17 mio. til 136 mio. dollar i tredje kvartal, hvor rederiet også fik en tilgang af 19 skibe ved købet af et datterselskab af Trafigura Maritime Logistics.

  Omsætningen for årets første ni måneder steg fra 417,5 mio. dollar i samme periode i fjor til 482,7 mio. dollar, og det er lykkedes for Scorpio Tankers at reducere underskuddet markant til 60,5 mio. dollar i forhold til 172,4 mio. dollar i de første ni måneder af 2018.

  Scorpio Tankers oplyser i forbindelse med offentliggørelsen af kvartalsregnskabet, at rederiet har fået tilsagn om 120,2 mio. dollar fra ni forskellige finansieringskilder til delvis finansiering af købet af scrubbere til en del af selskabets skibe. Forhandlinger med en anden gruppe af finansielle institutioner forventes at sikre yderligere 57,5 mio. dollar i likviditet til scrubber-investeringerne.

  Selskabet regner med at alle aftalerne er på plads i løbet af de næste par måneder, hvorefter scrubberne vil blive installeret i resten af 2019 og i 2020.

  Kilde: Scorpio Tankers

  (Visited 6 times, 1 visits today)