Esbjerg Havn udvider med multiterminal

    0
    REKLAMA

    Esbjerg Havn oplever stigende efterspørgsel på arealer med adgang til kaj og kraner. Derfor anlægger havnen nu en ny multiterminal på 40.000 m2 vest for de eksisterende multiterminaler i Østhavnen. Terminalen får direkte adgang til de 3 ramper, som allerede er etableret ved kajen.

    ”Vi oplever øget efterspørgsel på arealer til opbevaring og afskibning af gods, biler, containere og komponenter til vindmølleindustrien. Det behov ønsker vi at imødekomme med den nye terminal, som skal give vores kunder de bedst mulige betingelser for at drive og udvikle deres forretning,” siger Dennis Jul Pedersen, havnedirektør på Esbjerg Havn.

    Den nye terminal bliver belagt med betonfliser, ligesom der installeres dræn, opsættes hegn og installeres porte. Omkostningerne til etablering af terminalen forventes at beløbe sig til en samlet investering på omkring 15 mio. kr.

    Arbejdet med at anlægge den nye terminal sendes i udbud i de kommende uger. Terminalen forventes at stå færdig i november 2019 og anlægges i tilknytning til de to eksisterende multiterminaler på havnen, som opereres af Blue Water Shipping og Scandinavian Auto Logistics.

    (Visited 8 times, 1 visits today)