Hundested Propeller ansætter ny administrerende direktør

0
REKLAMA

Virksomheden Hundested Propeller A/S har med øjeblikkelig virkning udnævnt ​​Henrik Hamann Juel som administrerende direktør.

Den nordsjællandske propelvirksomhed Hundested Propeller A/S har med øjeblikkelig virkning udnævnt Henrik Hamann Juel som ny administrerende direktør. Det oplyser de på deres hjemmeside.

Henrik Hamann Juel kommer med et væld af erfaringer fra sit tidligere arbejde inden for fremstilling af marine generatorer, akvakultur og vindenergi, og blandt hans tidligere titler er blandt andet CEO, COO og Factory Manager i både mellemstore virksomheder og store internationale virksomheder.

“Jeg glæder mig til at arbejde sammen med holdet her på Hundested Propeller. Mod slutningen af ​​2021 gennemgik virksomheden en strategisk omstrukturering for yderligere at imødekomme vores kunders behov, det er en meget spændende tid for Hundested Propeller, og jeg er glad for at lede dette team af eksperter på området,” siger Henrik Hamann Juel.

The post Hundested Propeller ansætter ny administrerende direktør first appeared on FiskerBladet.

(Visited 1 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here