Nu går dansk færge ud af drift

  0
  Arkivfoto: Bornholmslinjen.
  REKLAMA

  Bornholmslinjen må undvære sin færge Express 1 fra i dag og frem til den 22. april på grund af en reparation.

  Det er en lækage hos Bornholmslinjens færge Express 1, der skaber ændringer i programmet for færgerederiet, der må undvære sin normale færge fra i dag den 19. og frem til den 22. april. Her er Express 1 nemlig afsted til ekstraordinært vedligehold.

  ”Express 1 har en lækage, som man godt kan sejle med, men der er behov for at få den repareret,” det oplyser Jesper Maack, der er PR- og kommunikationschef hos Bornholmslinjen, til TV2 Bornholm.

  Under reparationen vil færgebetjeningen bestå af hurtigfærgen Max på dagenes tre første dobbeltture, mens skibet Povl Anker vil tage sig af den sidste dobbelttur. Grunden, til at den langsommere færge Povl Anker skal på arbejde om aftenen, skyldes, at den har mere plads til fragt, som derfor bliver samlet på aftenafgangene.

  Af samme grund er den sidste dobbelttur fra Rønne sat til at afgå klokken 18.30, mens sidste tur fra Ystad bliver klokken 21.45. Ændringerne er godkendt både hos Trafikkontaktrådet for Bornholm og hos Transportministeriet.

  (Visited 81 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here