Orøfærgen skal på værft

  0
  Orøfærgen. Arkivfoto: Holbæk Kommune
  REKLAMA

  Orøfærgen, der sejler mellem den lille ø og Holbæk, skal fra den 18. april til sit årlige tjek på Assens Værft. Det skriver Holbæk Kommune på sin hjemmeside.

  Færgen skal som altid have lavet malerarbejde og almen vedligeholdelse, mens der i år desuden er lagt op til, at begge hovedmotorer skal en tur ud af maskinrummet og hovedrenoveres. Færgen siger derfor midlertidigt farvel til Holbæk Havn søndag den 18. april klokken 16.00, hvor den sætter kursen mod Assens Værft på Fyn.

  Mens den normale færge er til eftersyn, så indsættes passagerbåden Bertha K som afløserfærge. Bertha K, der også var stand-in sidste år, kan dog ikke medtage biler, hvorfor der i perioden kun er adgang for gående passagerer og cykler. Afløserfærgen vil sejle efter den normale fartplan.

  Orøfærgen forventes tilbage og i normal drift fra tirsdag den 27. april klokken 05.30, men planen kan dog ændre sig afhængig af motorrenoveringen.

  (Visited 204 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here