Svitzer opruster flåden med to nye slæbebåde

  0
  Et er Svitzers nyindkøb, Edda. Arkivfoto: Eregli Shipyard
  REKLAMA

  Det A. P. Møller Maersk-ejede selskab Svitzer opruster med to nye slæbebåde. Det oplyser Svitzer i en pressemeddelelse.

  Det A. P. Møller Maersk-ejede selskab Svitzer får yderligere to både føjet til sin mere end 450-fartøjer store flåde. Selskabets to nye specialdesignede slæbebåde fra Med Marine værftet ved Sortehavet er nemlig på vej. Slæbebåden Svitzer Embla har allerede at kursen mod Skandinavien, mens Svitzer Edda følger efter i maj.

  “Vi er stolte af at tage levering af både Svitzer Embla og snart Svitzer Edda som vigtige tilføjelser til vores skandinaviske flåde. Da vi netop er kommet ud af en meget kold vinter i Skandinavien, synes de isbrydende evner i disse skibe mere relevante end nogensinde, da de gør det muligt for os at udvide vores assistance til kunder på tværs af regionen,” siger administrerende direktør for Svitzer Europe, Lise Demant.

  De to slæbebåde er begge isforstærkede og kan skære gennem is på op til en meters tykkelse, trække 60 ton bollard og er i øvrigt designet til at kunne klare de udfordringer, de vil møde i de skandinaviske farvande.

  Derudover er skibene bygget så de overholder den finsk-svenske isklasse 1A standard, hvilket giver selskabet stor fleksibilitet og øger dets isbrydningskapacitet i den skandinaviske flåde i betragtelig grad.

  (Visited 344 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here