Dansk koncern opkøber digital platform

  0
  COO og medejer of USTC Nina Østergaard Borris. Foto: USTC
  REKLAMA

  Den danske USTC-koncern har købt den digitale platform BunkerEx, der gør det muligt at følgende priserne på bunder verden over i realtid. Det skriver USTC i en pressemeddelelse.

  Den danske USTC-koncern tilføjer den digitale platform BunkerEx til rækken af sine virksomheder. Nyheden kommer kun kort tid efter, at USTC annoncerede købet af aktiemajoriteten i CM Biomass, der er verdens største uafhængige handelsselskab for træpiller.

  “Købet af BunkerEx er et bevis på vores ambition om at digitalisere og være i front med innovation og ny teknologi inden for industrien. Vi ser et stort potentiale i BunkEx og teamet bag, og vi taler allerede om at replikere teknologien til andre produkter og segmenter for dermed at gøre den tilgængelig og relevant for andre USTC virksomheder,” siger COO og medejer of USTC Nina Østergaard Borris.

  Læs også: Dansk milliard-selskab opkøber træpillevirksomheden

  BunkerEx blev etableret i 2018 af den nuværende CEO, Ishaan Hemnani og CTO Willem Muller med en vision om at kombinere traditionel bunker-mægler service med den nyeste teknologi. Platformen fungerer som et automatisk online prisværktøj og er integreret med WhatsApp kommunikations-app’en. Det gør det muligt for kunder at følge gældende og fremtidige bunkerpriser hvert sekund samtidig med, at det giver kunderne mulighed for at skifte havn, datoer, mængder og skibe, skriver USTC i pressemeddelelsen.

  (Visited 101 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here