Danske Rederier indkalder til fysisk årsdag

  0
  Foto: Carsten Lundager/Danske Rederier
  REKLAMA

  Interesseorganisationen Danske Rederier inviterer til årsdag 27. maj, og håber på er en festlig dag med mulighed for at møde fysisk. Det skriver de i en pressemeddelelse.

  Foråret har meldt sin ankomst, og det betyder, at Danske Rederiers årsdag nærmer sig. I år holder Danske Rederier årsdag den 27. maj med forudgående generalforsamling. Arrangementet er planlagt til at finde sted på Docken i Nordhavn, København.

  ”Vi håber inderligt, at det kan lade sig gøre at se medlemmer, samarbejdspartnere og venner af huset fysisk den 27. maj. Vi savner at være rigtigt sammen, og derfor går vi benhårdt efter at gennemføre et fysisk arrangement, hvis restriktionerne tillader det,” siger Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danske Rederier.

  Den seneste årsdag blev aflyst, og generalforsamlingen blev gennemført virtuelt. I år er håbet at samle op til 200 mennesker i de store og rå lokaler i Docken og streame arrangementet til øvrige interesserede. Uanset hvad vil både generalforsamling og årsdag blive gennemført virtuelt.

  Årsdagen kommer til at kredse om Danmarks styrkeposition i global skibsfart og handel efter coronapandemien og ikke mindst den igangværende omstilling til CO2-neutral skibsfart. 

  ”Omstillingsparathed har været et nøgleord for os alle det seneste år. Ikke mindst for rederierne, som har været kreative for at gennemføre besætningsskift og navigere i skiftende restriktioner både i Danmark og internationalt. Vi er omstillingsparate, hvis restriktioner spænder ben for vores årsdag, men vi krydser fingre for en god dag med rigtigt samvær den 27. maj,” siger Anne H. Steffensen.

  Se hele programmet for Danske Rederiers årsdag her

  (Visited 20 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here