Dampskibsselskabet Norden øger forventningerne til 2021

  0
  Arkivfoto: DS Norden
  REKLAMA

  Årsresultatet hos Dampskibsselskabet Norden A/S forventes i omegnen af 50-100 millioner dollar mod tidligere 20-60 millioner. Det skriver selskabet i en meddelelse.

  Det er på baggrund af en udvikling i forretningsenheden Dry Operator med betydelige markedsforbedringer, at Norden hæver sine forventninger til årsresultat i 2021. Hvor det forventede resultat tidligere lød på 20-60 millioner dollar er forventningerne altså nu hævet til 50-100 millioner.

  Det bredere vejledningsinterval afspejler, at forventningerne er baseret på urealiseret fremtidig indtjening på et marked, hvor volatiliteten er højere end normalt.

  ”Baseret på en meget stærk udførelse og aktiv positionering forventer Dry Operator at udnytte de betydelige forbedringer på tørlastmarkedet og levere bedre indtjening end forventet i andet kvartal og anden halvdel af 2021”, siger Jan Rindbo, CEO hos Norden.

  Som følge heraf forventer tør operatør nu at realisere et justeret resultat for hele året 2021, hvilket er højere end rekordresultatet for 2020.

  Fra et indtjeningsperspektiv udvikler NORDEN’s to andre forretningsenheder, Asset Management og Tanker Operator, sig i tråd med tidligere annoncerede forventninger. Imidlertid stiger porteføljeværdierne for Asset Management i takt med højere værdier for tørlastaktiver og højere terminsatser for tørlast.

  (Visited 44 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here