Hafnia opgraderer ældre skibe med propelforbedringer

  0
  Image: Hafnia.
  REKLAMA

  Hafnia Tankers ønsker at puste nyt liv i rederiets ældre skibe med en række opgraderinger. Det oplyser rederiet.

  Den BW-koncernstyrede skibsreder planlægger at eftermontere opgraderinger på flere skibe med blandt andet Mewis Duct-fittings, propelfodhætter og større rekvisitter. Derved håber Hafnia Tankers at puste nyt liv i nogle af sine ældre skibe.

  Opgraderingen er allerede gået i gang, og det første skib i dokken var BW Kronberg, som blev bygget i 2007. Efter at have været i tørdok for at forbedre skibets prop og fornyelse af bundbelægningen, viste det sig desuden at, at Kronbergs drift er tæt på 98% af ”nybyggeripotentialet”, hvilket sparer cirka 50 ton brændstof om dagen på lastede rejser og 38 tons i ballast.

  ”Som et resultat af dette vil skibet forbruge cirka 782 ton mindre brændstof om året – hvilket forhindrer cirka 2.466 tons CO2 og 7.826 kg SOx-emissioner. Vi har foretaget mange justeringer for at forbedre ydeevnen, herunder introduktion af antifouling-maling med meget høj specifikation og vibrationskompensatorer,” lyder det fra Hafnia.

  (Visited 246 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here