Dansk tankskib rykker til Panamakanalen

  0
  MT Monjasa Supplier. Foto: Monjasa
  REKLAMA

  Det danske bunkerselskab Monjasa har rokeret rundt og sendt sit tankskib MT Monjasa Supplier til Cristobal ved Panamakanalen. Det sker for at hjælpe særligt større skibe, der hidtil ikke har haft mulighed for at bunkre på Atlanterhavssiden af kanalen. Det skriver Monjasa i en pressemeddelelse.

  Det blot 11 år gamle tankskib på 8.839 dwt er flyttet til Panama fra dens tidligere leje ved Dubai, og det betyder en væsentlig opgradering i forhold til de mindre bunkerpramme med en gennemsnitsalder på 32 år, der hidtil har været de eneste muligheder for at få genopfyldt tankene.

  “At kunne tilbyde moderne bunker-muligheder er en vigtig del i forhold til at være en global attraktiv shipping-hub. Panama er historisk set en stor shippingdestination og som en lokal partner til det maritime samfund, er Monjasas mål at styrke aktiviteterne og udvikle bunkerindustrien ved at forbedre tonnage kvaliteten og fleksibiliteten omkring Panamakanalen,” siger direktør for Monjasa Americas, Rasmus Jacobsen.

  Ved Balboa på Stillehavssiden af Panama ligger i forvejen MT Accra ligeledes fra Monjasa og sammen er de to bunkertankere nu de største og mest moderne i ved Panamakanalen.

  (Visited 134 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here