Odense Havn øger overskuddet markant

  0
  Arkivfoto.
  REKLAMA

  Lindø Port of Odense A/S formåede i 2020 at øge sin omsætning med syv procent, mens resultatet af den ordinære drift steg med 39 procent til 28 millioner kroner. Det skriver havnen i en pressemeddelelse.

  Danmarks største havn målt på areal kommer ud af 2020 med et overskud på 19,9 millioner kroner og et resultat af ordinær drift på 28,1 millioner. Samtidig styrkede havnen sin position som en stærk global havneaktør i den grønne omstilling med sidste etape af havneudvidelsen med 1.000 meter ny kaj, et heavy-load område samt et nyt havnebassin med 11 meters vanddybde.

  ”Vi kan se tilbage på et år, hvor vi trods COVID-19’s påvirkning leverer et tilfredsstillende resultat og fortsætter vores sunde udvikling. Samtidig cementerede vi med sidste etape af havneudvidelsen vores position som en af verdens største havneaktører i den grønne omstilling. Lindø Port of Odense er en koncern med stor spredning i aktiviteterne, og det glæder os, at vi løfter vores omsætning i udlejningsforretningen med 13 procent, og at logistikafdelingen havde betydeligt flere opgaver end forventet,” siger havnens CEO, Carsten Aa.

  Sammenlignet med 2019 er resultatet af ordinær drift steget med 39 procent, mens overskuddet er faldet fra 28,2 mio. kr., hvilket primært skyldes et tab på 13,4 mio. kr. i urealiserede kursregule-ringer.

  (Visited 39 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here