Dyppezoner til vinterbaderne i København

  0
  Foto: Københavns Kommune
  REKLAMA

  I Københavns Havn er der blevet oprettet to dyppezoner, hvor vinterbadere kan få lov at tage sig en opkvikkende svømmetur.

  To såkaldte dyppezoner er blevet etableret i Københavns Havn, så hovedstadens vinterbadere kan hoppe i bølgerne og mærke at de lever i kolde vintermåneder. Et ottekantet badeområde kan findes ved badezonen ved Sandkaj i Nordhavn, mens et firkantet et af slagsen ligger ved Kalvebod Bølge. Det skriver TV2 Lorry.

  – Flere badesteder betyder flere muligheder for sikker badning i havnen, og derfor er det skønt, hver gang vi kan indvie et nyt badested. Dyppezonerne er vores nyeste type badefacilitet, og det særlige ved dem er, at de dels kan flyttes rundt og være mobile badezoner, siger kultur- og fritidsborgmester, Franciska Rosenkilde (Å).

  Borgmesteren henviser til, at de to bassiner har en justerbar bund, der kan blive næsten halvanden meter dyb. Og selvom badeanlæggene lige nu er fortøjret ved de populære badezoner, kan de flyttes alt efter behov til eksempelvis events i fremtiden – eller de kan bruges som “badeøer” til sommer. Som udgangspunkt vil begge dyppezoner blive placeret i havnens eksisterende badezoner.

  (Visited 27 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here