Rasmus Prehn vil tale til demonstration i weekenden

0
REKLAMA

Fiskeriminister Rasmus Prehn (S) var inviteret til at tale ved demonstrationen i København i seneste weekend, hvor landmænd og fiskere mødte talstærkt op, men afviste. I stedet gør han det på lørdag i Hjørring.

På lørdag er der varslet en traktordemonstration i Hjørring, og til forskel fra demonstrationen, der foregik i seneste weekend flere steder i landet, vil denne få deltagelse af den nye minister for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Rasmus Prehn (S). Det oplyser Minsteriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri i en pressemeddelelse.

– Min kalender er åben for invitationer fra ordførerene til deres hjemstavne, særlige personer eller steder, de mener, jeg bør kende til. Det er altafgørende, at landmændene, fiskerne og fødevaremvirksomhederne får et Folketing, der samarbejder bredt og konstruktivt på deres område, og derfor prioriterer jeg de her besøg meget højt, siger Rasmus Prehn, som vil gøre det til en fast tradition at rejse rundt i landet og besøge det erhverv, han nu er minister for, en til to gange om ugen.

Traktoroptoget mødes efter planen ved Heidemanns Vej kl. 10.15 lørdag den 28. november i Hjørring og kører derefter via ringvejen omkring Hjørring by og kører endelig til Thomas Morrildsvej 45, hvor der vil være musik og taler fra kl. 12.00-15-00. Der er for nuværende ingen melding om, at nordjyske fiskere deltager ved demonstrationen.

(Visited 13 times, 1 visits today)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here