Danske Rederier jubler over ophævede britiske restriktioner

  0
  Foto: Danske Rederier
  REKLAMA

  Fra lørdag morgen klokken 05:00 vil Storbritanniens særlige Covid-19-restriktioner mod Danmark blive ophævet, og det skaber glæde hos Danske Rederier.

  Storbritanniens Covid-19-restriktioner mod Danmark har besværliggjort hverdagen for flere danske rederier, som opererer i britisk farvand. Besætningsskift har været umuligt for mange af søfolkene, og besætningerne har måtte tage længere ture på havet. Men det får lørdag morgen en ende, hvor Storbritannien ophæver restriktionerne, og det glæder Danske Rederier:

  – Nu kan danske rederier endelig få friske søfolk ind i England for at afløse deres kolleger. De sidste uger har rederierne skullet lave en del krumspring for at kunne skifte besætninger, hvis det overhovedet har kunne lade sig gøre. Derfor er ophævelsen af de særlige karantæneregler godt nyt for de danske skibe i britiske farvand, siger viceadministrerende direktør i Danske Rederier, Jacob K. Clasen.

  Han sender på vegne af Danske Rederier en tak til de danske myndigheder:

  – Udenrigsministeriet har sammen med andre danske myndigheder gjort en stor indsats for at forklare Covid-19-situationen i Danmark overfor briterne. Det er helt sikkert medvirkende til, at briterne nu trygt kan ophæve den negative særbehandling af danskere, siger han.

  (Visited 1 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here