Familiestrid om ejerskab af Wilhelmsen-imperiet fortsætter

  0
  Thomas Wilhelmsen. Foto: Wilhelmsen
  REKLAMA

  Thomas Wilhelmsen har tilbudt syv familiemedlemmer at købe dem ud af familieforetagendet. Der er dog intet, der tyder på, at de accepterer.

  I september forsøgte syv familiemedlemmer med et milliardbud angiveligt forgæves at købe øverstkommanderende Thomas Wilhelmsen ud af familiens forretning, og nu har den dramatiske familiefejde taget en ny drejning. Thomas Wilhelmsen har nemlig præsenteret de syv familiemedlemmer – en tante og seks kusiner – for et kontrabud på en milliard kroner. Det skriver Splash 247.

  Ifølge Shippingwatch er der dog ikke noget, der tyder på, at de vil acceptere tilbuddet, som angiveligt er et engangstilbud gældende til 1. december.

  – Vi må desværre erkende, at vi står langt fra hinanden, siger Cathrine Løvenskiold Wilhelmsen på vegne af de syv familiemedlemmer, til den norske avis, Finansavisen. De syv har ikke umiddelbart ambition om at blive købt ud, men ønsker i stedet at få reel medbestemmelse og forny og forbedre ejerstrukturen.

  Thomas Wilhelmsen fortalte tidligere på ugen til norske medier, at han ønsker at bevare familiens værdier, men at han efter flere forgæves forsøg ikke ser andre løsninger end at købe de syv familiemedlemmer ud. Thomas Wilhelmsen er søn af Wilhem Wilhelmsen, der begik selvmord i februar netop pga. interne stridigheder i familien. Wilhelm Wilhelmsen repræsenterede fjerde generation af familien og var formand for bestyrelsen fra 1992 frem til 2010.

  (Visited 12 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here