Trelleborg Havn får en ansigtsløftning

  0
  Foto: Trelleborg Havn
  REKLAMA

  Den største RoRo-havn i Skandinavien, Trelleborg Havn, skal flyttes og udvides frem mod 2025.

  Som del af et stort byudviklingsprojekt i Trelleborg Kommune får Trelleborg Havn en større ansigtsløftning frem mod 2025. Det involverer blandt andet, at havnen flyttes, så der bliver plads til 4.000 boliger samt lokaler til virksomheder. Det skriver mediet FleetMon.

  Samtidig investeres der i nye værfter og bygninger til kontorer, en vejovergangsløsning over et jernbanespor, et nyt check-in og havneindgang og adgangsvej fra østsiden. Fire færgepladser skal igennem en større opgradering, hvoraf to af dem allerede er i gang.

  Trelleborg Kommune håber, at byfornyelsesprojektet vil give forbedret miljøkvalitet i byen og på havnen, der er blevet kåret til den mest miljøvenlige havn i den baltiske region.

  (Visited 19 times, 1 visits today)

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here