Disruptors Academy disrupter sig selv

  0
  REKLAMA

  Dagene afholdes i efteråret, men COVID-19-pandemien har betydet, at deltagerne denne gang ikke kan samles fysisk på alle undervisningsdage.

  Lige nu er halvdelen af dagene planlagt med fysisk fremmøde, mens den anden halvdel er fjernundervisning.  Skulle en anden bølge af COVID-19 ramme, vil det hele blive virtuelt, skriver Danske Rederier i en pressemeddelelse om kurset.

  ”Det ligger i god tråd med tanken om at disrupte, at vi som arrangører også bliver tvunget til at tænke anderledes. I år har vi blandet andet hevet nogle nye elementer fra det populære onlinespil ’Fortnite’, som skal give dagen en ny dynamik. Målet er stadig at forstyrre deltagernes opfattelse af verden og få dem til at tænke anderledes,” siger Anne Panknin Kristensen, uddannelsechef i Danske Rederier.

  Deltagerne får mulighed for at arbejde områder som teknologi og klima og undervisningen vil hele tiden udfordre de gængse måder at gøre tingene på, så deltagerne kan rykke egne ideer til konkrete tiltag eller produkter på nye måder, lover pressemeddelelsen.

  Målet er, at deltagerne skal få en ’aha-oplevelse’, som vil rykke ved dem.  

  Maritime Disruptors Academy er skabt i et samarbejde mellem Danske Rederier, Danske Havne, Danske Maritime, Maritime Development Center, MARCOD og Fyens Maritime Klynge. Selve dagen er tilrettelagt af Dare Disrupt.

  Kilde: Danske Rederier

  (Visited 5 times, 1 visits today)