Så ruller bilerne for alvor om bord igen

  0
  REKLAMA

  ”Det har været en god uge i Scandlines, og et trist forår er afløst af optimisme. Vi er ikke oppe på samme niveau som under en normal sommer, men turisterne er begyndt at komme tilbage, og vi håber på, at det fortsætter henover sommeren,” siger Søren Poulsgaard Jensen, adm. direktør i Scandlines.

  I den første uge efter grænseåbningen transporterede rederiet 18.640 biler på de to ruter.

  ”Turisterne har været klar så snart bommene gik op, og det er dejligt at se de begynder at fylde færgerne igen. Retningslinjerne ændrer sig nærmest dag for dag, og hvis kravet om seks overnatninger også fjernes, kan færge- og passagerrederierne redde en del af højsæsonen,” siger Jacob K. Clasen, direktør for erhvervspolitik og analyse i Danske Rederier. 

  Fjordline har under nedlukningen sejlet på ruten Hirtshals – Kristianssand, og har nu genoptaget sejladsen på de øvrige ruter til Norge.

  ForSea har fortsat sejladsen mellem Helsingør og Helsingborg på nedsat blus under nedlukningen og sejler fortsat med midlertidig sejlplan, da grænsebommen mod Sverige stadig er nede.

  DFDS sejler på torsdag første tur til Oslo fra København siden 16. marts. Ruten går som en ny ting via Frederikshavn, hvor de åbner en ny rute fra Frederikshavn til Oslo.

  Kilde: Danske Rederier

  (Visited 1 times, 1 visits today)