Monjasa ud af 2019 med øget overskud

    0
    REKLAMA

    Opgjort i mængder steg salget fra 4,1 millioner tons i 2018 til 4,5 millioner tons i 2019.

    Størst var væksten på det amerikanske marked, hvor salget steg 35 procent målt på mængde, sammenlignet med en global vækst i salget på 10 procent.

    I en kommentar til regnskabet beskriver Group CEO Anders Østergaard 2019 som et helt specielt år for Monjasa, præget af forberedelserne til et nyt efterspørgselsmønster fra 1. januar 2020, hvor de nye IMO-svovlgrænser trådte i kraft.

    “Vi er stolte af at kunne fremlægge nogle meget solide resultater for 2019. Det har været et specielt år som ledte frem til en af de største ændringer i shippingindustrien siden kul blev udskiftet med olie som drivmiddel for 100 år siden. For Monjasa betød den længe ventede overgang til mere miljøvenlige brændstoffer, at vores leverandørrolle og adgang til produkter fik afgørende betydning for mange maritime virksomheder”, siger Anders Østergaard.

    Monjasa offentliggjorde i sidste måned, at Mikkel Kannegaard er udnævnt til ny managing director for aktiviteterne i Europa. Han afløser dermed Group COO, Svend Stenberg Mølholt, der har varetaget opgaverne på interim basis. Kannegaard kommer fra en stilling som leder af virksomhedens kontor i København.

    Redaktionen

    (Visited 9 times, 1 visits today)