MHI Vestas mega-møller valgt i Japan

  0
  REKLAMA

  De gigantiske MHI Vestas møller skal leveres til Japans første kommercielle offshore vindprojekt, Hibikinada, hvor etableringen efter planen skal starte i 2022.

  Det bliver første gang, MHI Vestas´s største mølle skal installeres i regionen.

  “Det er en stor ære for MHI Vestas Offshore Wind at blive bekræftet som den foretrukne partner af vindmøller til Hibikinada havvindmølleparken ud for Japans sydvestlige kyst,” siger Phillippe Kavafyan, der er CEO i MHI Vestas.

  De danske leverandører og producenter af vindmølleprojekter er forlængst blev anderkendt overalt i verden og med det forstærkede fokus på klimakampen, er der udsigt til endnu mere fremgang for branchen.

  På konferencen Wind Europe Offshore i Bella Centeret i København, der startede i dag og slutter torsdag, skal deltagerne diskutere, hvilken placering havvind kommer til at spille i arbejdet i mod et CO2 neutralt samfund.

  ”Det er utvivlsomt en spændende periode, vi går ind i nu. Vi ser i dag flere danske havvind rederier vækste deres flåde markant, hvilket sender et signal om en tro på markedet, egne evner og at man kan levere på både kvalitet og konkurrencedygtighed”, siger Jacob K. Clasen, direktør for erhvervspolitik og analyse i Danske Rederier.    

  Han glæder sig over, at konferencen skaber et udstillingsvindue for hele den danske havvindsektor.

  ”Det er glædeligt at den danske havvindsektor i denne uge har global bevågenhed. Men vi har i den grad også noget at vise frem. Havvind er en dansk styrkeposition .Derfor skal vi nu benytte opmærksomheden og denne lejlighed til at understrege, at den danske værdikæde inden for havvind er verdensledende”, siger Jacob K. Clasen. 

  Redaktionen

  (Visited 6 times, 1 visits today)