Søren Toft bekræfter nyt topjob som CEO

  0
  REKLAMA

  “Men jeg skal være CEO og får nu mulighed for at prøve kræfter med et job, der så at sige er “på den helt store klinge”,” siger Søren Toft til Børsen.

  At han endnu ikke vil oplyse navnet på sin nye arbejdsgiver, skyldes hensynet til, at Maersk på fredag aflægger kvartalsregnskab. Derfor er det hensigten, at oplysningen først kommer ud i starten af næste uge.

  “Der er opstået en mulighed, som jeg har tænkt længe og grundigt over. Jeg har været utroligt glad for min tid i Mærsk, men har samtidig kunnet mærke, at jeg gerne ville prøve kræfter med denne udfordring. Når man først tager sådan en beslutning, så går det også stærkt. Men jeg forlader Mærsk glad og med smil på læben,” understreger Søren Toft overfor Børsen.

  Det 45-årige – nu tidligere – medlem af topledelsen i A.P. Møller – Maersk har allerede haft 25 års jubilæums på i gruppen, hvor han har indtaget en lang række positioner både i Danmark og i udlandet.

  Han stod i spidsen for integrationen af Hamburg Süd, der er forløbet efter planen, og det var også Toft, der præsenterede Maersk´s ambitiøse grønne roadmap på FN´s klimatopmøde i organisationens hovedkvarter i New York i slutningen af september.

  Som driftsdirektør var det også Søren Toft, der tegnede Maersk, i forbindelse med den voldsomme brand på containerskibet Maersk Honam, hvor fem besætningsmedlemmer omkom.

  Det synes med Tofts meritter taget i betragtning meget sandsynligt, at han har fået et topjob i shippingbranchen – blandt de største må man formode. Men spændingen udløses først i den kommende uge

  Læs om Søren Tofts overraskende og øjeblikkelige fratrædelse HER.
  Redaktionen

  (Visited 11 times, 1 visits today)