Blue Water i Disney-mode

  0
  REKLAMA

  ”Det er en stor fordel, at Blue Water kan levere all-inklusive services på agency- og logistiksiden. Disney Cruise Line stiller meget høje krav til kvalitet, og vi er stolte af at være deres foretrukne leverandør”, siger Jonas Andersen, Blue Water i København.

  Samarbejdet betød, at Blue Water havde folk på kajen til at assistere med skibets proviantering og stod for alle forsendelser til og fra skibet – og også håndterede besætningsskift, koordination med havn, terminal osv.

  Anløbet i Fredericia var spændende på mange måder, da der for første gang i Danmark skulle laves Schengen immigrations-kontrol på samtlige cirka 2.700 passagerer. Alle skulle have deres pas udrejsestemplet før afgang, så der var linet et stort telt op med politibetjente og deres stempler.

  Alt gik godt, og skibet kom afsted uden forsinkelser.

  ABN AMRO Bank, Danske Bank (Norway) and Nordea Bank are acting as co-managers.

  (Visited 3 times, 1 visits today)