Maersk Drilling forlænger for 60 mio. dollar

  0
  REKLAMA

  Maersk Entrepid arbejder på Martin Linge feltet på den norske sokkel. Og det kan den nu blive ved med til udgangen af august 2020, skriver Maersk Drilling i en pressemeddelese. Forlængelserne har en samlet kontraktværdi på 60 mio. dollar.

  I kontraktperioden vil Maersk Drilling færdiggøre den tidligere annoncerede serie af opgraderinger af Maersk Entrepid til den første hybrid, low-emission platform, der vil sætte nye standarder for miljøvenlig boring på den norske kontinentalsokkel, skriver selskabet.

  “Vi er stolte over fortsat at kunne understøtte udviklingen af Martin Linge. Det er stort at være i stand til at fortsætte vores langvarige samarbejde med Equinor og til at udvide dette med det igangværende hybrid, low-emission projekt og med bore-automatisering, der er forberedt til fremtiden,” udtaler Morten Kelstrup, der er CCIO i Maersk Drilling.

  Maersk Drilling er bygget til at kunne arbejde året rundt under de hårde forhold i Nordsøen. Riggen blev leveret i 2014 og har arbejdet i Norge lige siden.

  Kilde: Maersk Drilling

  (Visited 5 times, 1 visits today)