Danske diplomater diskuterer søfart

  0
  REKLAMA

  ”Skibsfarten er virkelig en international branche. To tredjedele af de danske rederiers omsætning stammer fra sejlads uden for Europa, så det er altafgørende for os, at vi ved, hvad der foregår både i EU og rundt omkring i verden. Derfor har vi stor glæde af vores tætte kontakt til det danske diplomati”, siger Anne H. Steffensen, adm. direktør i Danske Rederier.

  Danmark kontrollerer med sine mange rederier verdens femte største handelsflåde. De danske rederier er derfor dagligt eksponeret for global konkurrence, internationale rammebetingelser og ikke mindst de udfordringer, som kan følge deraf.

  ”Vi har desværre set en bølge af protektionistiske tiltag og andre udfordringer skylle ind over verdenshandlen de seneste år. Og for os i dansk søfart er det altafgørende, at vi i stedet for at sætte flere benspænd for verdenshandlen sammen begynder at rulle forhindringerne for international handel tilbage”, siger Anne H. Steffensen.

  ”Det glæder vi os til at vende med ambassadørerne og i det hele taget høre deres vurdering af tingenes tilstand. Med den udvikling vi ser i verden, er der mere end nogensinde brug for et stærkt dansk diplomati.”

  Kilde: Danske Rederier

  (Visited 4 times, 1 visits today)