DSV Panalpina går i luften mandag

  0
  REKLAMA

  Med købsaftalen og alle de nødvendige godkendelser på plads, kan DSV ledelsen fra i morgen taget fat på det egentlige arbejde med at fusionere de to selskaber og række ud efter de synergier, der skal være med til at finansiere prisen på 30,5 mia. kr. og gøre købet til en god forretning.

  Hvor lang tid det kommer til at tage at integrere Panalpina vides endnu ikke. Men efter koncernens opkøb af UTI Worldwide i 2016 lykkedes det DSV at integrere det amerikanske selskab på blot halvandet år.

  Og analysefirmaet Transport Intelligence (TI) læner sig da også i sin seneste rapport op af erfaringerne fra UTI-integrationen i deres bud på, hvornår den danske transportgigant kan erklære integrationen for afsluttet:
  “På baggrund af tidligere DSV-opkøb kan man sige, at det ser ud til at integrationen vil være afsluttet i 2021,”  

  Redaktionen

  (Visited 7 times, 1 visits today)