Bornholm:Express 1 medarbejdere utilfredse

  0
  REKLAMA

  CO-SEA, der organiserer størstedelen af de ansatte på Bornholmslinjen, bekræfter overfor TV 2/Bornholm, at der en vis utilfredshed blandt medarbejderne på katamaranen Express 1.

  “Det, vi hører, er, at de ansatte generelt føler sig pressede af en masse ting. Både ift. arbejdsudstyr, arbejdsmiljø og fejlfulde vagtplaner, men derudover er flere også frustrerede over, at de ikke modtager den korrekte løn,” siger Ole Philipsen, formand for Metal Maritime i CO-SEA til TV 2/Bornholm.

  Ifølge Bornholmslinjen bliver der dog taget hånd om kritikken.
  “Vi har lige været igennem en højsæson, hvor antallet af gæster til Bornholm har været historisk højt, og hvor alle på Bornholm har haft travlt. Det har været en stor udfordring for vores medarbejdere, som vi har trukket store veksler på denne sommer,” siger kommunikationschef Jesper Maack i et skriftligt svar til regionalstationen.

  “Medarbejderne har gjort det fremragende, og sammen med dem evaluerer vi nu på, hvad der er gået godt, og hvor vi skal forbedre os i forhold til arbejdet på skibene. Der er tale om interne processer, som vi er i gang med i fællesskab at håndtere,” tilføjer informationschefen.

  Kilde: TV 2/Bornholm

  (Visited 9 times, 1 visits today)