Hapag-Lloyd styrket ud af 1. halvår

  0
  REKLAMA

  “Takket være større trafikmængder på vores kerneruter, god omkostningsstyring og lidt bedre fragtrater, kan vi se tilbage på et godt første halvår”, siger Rolf Habben Jansen, Chief Executive Officer i Hapag-Lloyd.

  ”Det har gjort det muligt for os at indfri en gældspost før tiden”, siger Rolf Habben Jansen.

  Det positive halvårsregnskab for Hapag-Lloyd, der er verdens femtestørste containerrederi, kommer en uge før, at halvårsregnskabet for Mærsk offentliggøres torsdag i næste uge.

  ”Efter et solidt første halvår fastholder vi vores forventninger til årsresultatet – på trods af handelsrestriktioner og en voksende geopolitisk risiko, der selvfølgelig kan ramme væksten”, hedder det videre i regnskabsmeddelelsen.

  Redaktionen

  (Visited 6 times, 1 visits today)