Rømø – Sild overfarten køber ekstra færge

  0
  REKLAMA

  Den ny færge, Tresfjord, er ligesom SyltExpress bygget på det norske værft Fiskerstrand, og har indtil nu sejlet på de norske fjorde. Den har plads til 127 biler, hvilket er 50 procent flere end SyltExpress kan rumme.

  I modsætning til SyltExpress er Tresfjord udstyret med hybridfremdrift, hvilket indebærer at den kan sejle på LNG.

  Det er planen at Tresfjord skal indsættes sammen med SyltExpress i højsæsonen og i forbindelse helligdage.

  Lige nu er rederiet på jagt efter en besætning til den ny færge:

  ”Vi har behov for en komplet besætning lige fra kaptajn over maskinmester til ansatte i restauranten. I alt skal vi have fat i 12 til 14 personer”, siger Birte Dettmers, direktør i FRS, til Flensborg Avis.

  Redaktionen

  (Visited 8 times, 1 visits today)