Fremtidens kursus vender tilbage

    0
    REKLAMA

    ”Jeg har selv deltaget på kurset, og det har betydet meget i mit efterfølgende arbejde. Det var især interessant at have tid til at dykke ned i nogle af de nye teknologier, diskutere hvordan de kan have indvirkning på vores branche og derefter modtage nogle værktøjer til at komme videre i dagligdagen”, siger Asbjørn Overgaard Christiansen, leder af Shipping Academy.

    Det er tredje gang kurset afholdes. Ved evalueringen af akademiet sidste år, var 92 pct. af deltagerne så tilfredse, at de ville anbefale det til deres kolleger. Derfor gentager Danske Rederier sammen med hele den maritime klynge succesen, når de i oktober starter næste hold op.

    Bag den tredje udgave af akademiet står nemlig seks ledende maritime interesse- og klyngerorganisationer fra alle dele af det maritime område samt DareDisrupt. Fremtidens forandringer er relevante på tværs af den blå klynge, og deltagerne kan derfor få stor gælde af hinanden, både som inspiration og ved fremtidigt samarbejde, mener Asbjørn Overgaard Christiansen.

    ”Den teknologiske udvikling er relevant for os alle sammen og fremtidens løsninger skabes i fællesskab. De store udfordringer vi står overfor, med især at skabe CO2 neutral skibsfart, kræver, at hele sektoren arbejder tæt sammen, derfor giver det rigtig god mening, at vi seks organisationer nu står sammen bag akademiet”, siger han.

    Akademiet er tilpasset medarbejdere, der enten har en ledende rolle eller er direkte involveret i strategi, innovation, digitalisering eller forretningsudvikling. Derudover vil nogle af de bedste studerende fra universitetsprogrammer samt lovende start-up-virksomheder deltage på lige fod med de mere erfarne deltagere. Sammensætningen betyder, at branchens synspunkter og perspektiver bliver udfordret, samtidig med at der åbnes op for nye talenter til branchen.

    Maritime Disruptors’ Academy bliver afholdt i efteråret 2019. Det første modul finder sted den 31. oktober og 1. november, og det andet modul den 25.-26. november.

    Du kan tilmelde dig akademiet HER eller kontakte Danske Rederier via e-mail på academy@danishshipping.dk .

    Kilde: Danske Rederier

    (Visited 7 times, 1 visits today)