Energiministre på besøg hos Esvagt

  0
  REKLAMA

  Ministre og topfolk aflagde et besøg hos Esvagt, som med sit innovative SOV-koncept har sat nye standarder for effektiv drift af offshore vindmølleparker. Esvagt bød på en rundvisning af Esvagt Innovator samt en sejltur i Esvagt’s STB 12 og FRB’er.

  Esvagt servicerer havvindmølleparker med en flåde af dedikerede Service Operations Vessels (SOV), et koncept som Esvagt var de første til at introducere i 2010.

  Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

  Nordsøens energiministre og vindindustriens topfolk debatterede på konferencen bl.a. visionen om et Silicon Valley for havvind i Nordsøen.

  Redaktionen

  (Visited 10 times, 1 visits today)