Blue Water stifter giver aktier til datteren

  0
  REKLAMA

  Kurt Skov overdrog i 2007 tre fjerdedele af aktierne til erhvervsfonden Blue Water Fonden, som det første skridt i retning af at fremtidssikre virksomheden.

  “En af mine holdninger fra starten har været, at Blue Water ikke er til salg, uanset pris. Det er mit livsværk, og jeg vil meget gerne have det ført videre i Skov-regi. Så det er en stor tilfredsstillelse for mig, at Anne vil være med,” siger Kurt Skov han til Børsen.

  Han stoppede forrige år som topchef i virksomheden og er i dag bestyrelsesformand. Den post beholder han og der er i forbindelse med overdragelsen af det ikke oplyste antal aktier ikke aftalt ændringer.

  Hans datter, den 43-årige Anne Skov, er uddannet i virksomheden og trådte ved fondsetableringen ind i bestyrelsen.
  “Min rolle ændrede sig allerede sidste år, da jeg trådte ind i bestyrelsen. At jeg nu bliver en del af ejerkredsen, ændrer ikke så meget for mig, men udadtil er det selvfølgelig en stor ændring for både vores medarbejdere og kunder,” siger Anne Skov til avisen.

  Kurt Skov afviser, at aktieoverdragelsen sker nu for at undgå den forhøjelse af arveafgiften, som et flertal i det nyvalgte Folketing luftede i valgkampen.

  “Overhovedet ikke. Selvfølgelig tager vores revisorer hensyn til skattemodellen, men det har intet med timingen at gøre. Jeg startede jo allerede processen i 2007,” siger Kurt Skov.

  Selskabet fik et større underskud på 76,3 mio. kr. i 2017 og et lille overskud i fjor på 2,4 mio. kr.
  Blue Water annoncerede ved regnskabsaflæggelsen i maj i år, at de forventer et overskud i 2019 på 100 mio. kr.

  Kilde: Børsen 

  (Visited 9 times, 1 visits today)